Aandacht voor Ambacht!

Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis is de ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, traditie in smaak en passie voor kwaliteit. Dat betekent dat u bij Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis de beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt, zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden van slagerskwaliteit.

Wij vinden het belangrijk u keuze en inspiratie te bieden in de vorm van bereidingstips, productinformatie en smaakvolle recepten. Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van gehakt, saucijzen of ouderwets lekker suddervlees, tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten voor de feestdagen. Wij helpen u graag verder bij uw keuze!

Rundvlees

Voor botermals rundvlees moet u bij Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis zijn! En dan hebben we het zeker niet alleen over de kogelbiefstuk, maar bijvoorbeeld ook over heerlijk stoofvlees dat het rund ons biedt. 

De passie van Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis, een topkwaliteit stukje rundvlees: vers, smaakvol, mals en met liefde voor u afgesneden.

Varkensvlees

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Ieder stukje vlees wat bij u op tafel komt is door de handen van de vakman geweest, voor elk wat wils.

Een mooi mager filetlapje, dikke boerenkarbonade of een heerlijke gevulde creatie. U kunt elke dag iets anders op tafel zetten. 

Even geen inspiratie? Onze medewerkers helpen u graag verder!

Kip specialiteiten

Kippenvlees is bijzonder veelzijdig. Het kan op verschillende manieren bereid worden. Daarnaast kunt u het op alle mogelijke manieren combineren.

Kippenvlees is gemakkelijk te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipdijvlees of schnitzels. Geen tijd om te koken? Bij Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis kunt u ook terecht voor heerlijke gegrilde kipproducten!

Vleeswaren

Bij Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis hebben we een eigen worstmakerij, hier produceren we bijna al onze vleeswaren zelf.

Al onze vleeswaren worden voor u vers afgesneden!