Barbecue

Tijdens het zomerseizoen wilt u natuurlijk met een heerlijke barbecue genieten van het zonnetje! Hoe kan dat nou beter dan gezellig met familie en vrienden te genieten van onze vele barbecue specialiteiten!

Voor al uw barbecue lekkernijen kunt u terecht bij Uw Vleeshouwer Aldwin Nijhuis. Verschillende soorten barbecuevlees, de lekkerste salades, heerlijke sauzen, allemaal geschikt om van uw barbecueparty een feestje te maken! Kortom: Wij maken uw barbecue compleet!

 

 

Download hieronder de bestellijst voor de barbecue

 

Gourmet/Fondue

Gezellig gourmetten of fonduen met vrienden of familie begint bij de slager. U kunt bij ons terecht voor een compleet verzorgde gourmetparty met uiteraard het lekkerste vlees.


Onze gourmet/fondue schotels zijn een lust voor het oog. En dat niet alleen, de verschillende vleessoorten zijn verrassend gekruid. De schotels zijn verdeeld over mooi opgemaakt schalen die u helemaal zelf samen kunt stellen!Download hieronder de lijst voor de gourmet/fondue


Vers Vlees 

De passie van het vak proeft u terug in onze vleesproducten. Het is voor ons elke keer weer een uitdaging om u als klant te verwennen met een lekker stukje vlees. Afhankelijk van de maaldtijd en de gelegenheid varieert dat van een heerlijk vers gesneden sparerib tot een ouderwets lekkere braadlap.

In onze slagerij hebben we ook een eigen worstmakerij, hier produceren we al onze worstsoorten zelf. Doordat we deze produktie zelf in de hand hebben, staan we garant voor een goede kwaliteit aan worst soorten.


Download hieronder de lijst voor vers vlees

Uw bestelling plaatsen in 3 simpele stappen!

   

Download de gewenste bestellijst

Pas eenvoudig de aantallen aan in de lijst

Sla de lijst op en mail deze naar: info@uwvleeshouwer.nl